Summerrock

Summerrock
Summer Rock -19 är ett samarbete mellan Domsaga Musikhus (som drivs av Sundsvalls Kommun) och studieförbunden Bilda, Vuxenskolan, Sensus och Studiefrämjandet.
Kursdagar: mån 17/6 – fre 28/6 (alltså veckan före och efter midsommar)

Tanken är att kunna erbjuda unga musikintresserade en omfattande niodagarskurs som innehåller både bandundervisning, instrumentalundervisning, teori samt föreläsningar.

Kursen riktar sig till dig som är född -06 eller är äldre.

Du kanske inte har några att spela med eller känner att du kan för lite? Kurserna är utformade både för nybörjare och för dig som har spelat ett tag och vill utvecklas.

Under kursen kommer ni att delas in i band som man sedan spelar i kursen ut. Om du och en eller flera kompisar vill spela i samma band så var noga med att nämna det och ange namnen på de du önskar spela med. Dock kan vi inte garantera att det blir så.
Kursen delas upp i olika pass varje dag, samling mellan kl. 10.00 och 16.30 (preliminärt) och innehåller bandundervisning, workshops och föreläsningar där fokus ligger både att spela i grupp och som enskild musiker.

All undervisning hålls i anslutning till Domsaga Musikhus (Västra Allén 13)
När anmälan har gått ut kommer vi att skicka ut ett antagningsbrev till dig som vi kan erbjuda en plats. Med det brevet följer en lapp som din målsman ska skriva under (om du är under 18) samt mer detaljerad info om kursen. Målsman kommer att få ett separat brev med en faktura på kursavgiften.
Vi kan tyvärr inte garantera att du som anmält dig kommer att bli antagen till kursen, dels eftersom vi inte kan ta emot hur många som helst, dessutom måste vi samtidigt få ihop tillräckligt många intresserade för att kunna bilda olika band.

Men naturligtvis gör vi vårt yttersta för att hitta en lösning!

Anmälan öppnar vårterminen 2019!

FÖR MER INFO OCH FRÅGOR, KONTAKTA:slide5

Lillielle “Lillan” Magnusson
Domsaga Musikhus
lillan@domsaga.se
lillielle.magnusson@sundsvall.se
070 – 248 01 27
060 – 658 34 12

Lilian Bokestig
Bilda
lilian.bokestig@bilda.nu
060 – 61 15 70

Fredrik Thimeradh
Studiefrämjandet
fredrik.thimeradh@studieframjandet.se
060 – 12 07 54

Jörgen Wessén
Vuxenskolan
jorgen.wessen@sv.se
060 – 12 19 80

Daniel Mikaelsson
Sensus
daniel.mikaelsson@sensus.se
060 – 14 94 36
 

Var den första att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*