Om oss

Domsaga Musikhus är ett bemannat musikhus som drivs av Sundsvalls Kommun.
Vi samarbetar med studieförbunden Bilda, Sensus, Studiefrämjandet och Vuxenskolan, men till oss är alla välkomna, oavsett om man är ansluten till ett studieförbund eller inte.

Vi har öppet mellan kl. 15 – 22, måndag till torsdag.

Replokalerna är öppna mellan kl. 16 – 22 och mer information om hur man bokar och hur det fungerar finner du genom att klicka på ”Boka lokal” i menyn ovan.

Varannan fredag har vi konsert på Domsaga Musikhus. Läs mer om Live@Domsaga.

Till oss är du alltid välkommen, vare sig du vill repa eller behöver hjälp med ditt instrument, om du har frågor om musik, ljud, ljus, arrangemang, eller om du bara vill komma och hänga en stund med andra musikintresserade människor. Kanske hittar du några att starta ett band med? Kom till oss, ta en kopp kaffe, låna en akustisk gitarr och jamma lite.

På senare tid har vi fått många förfrågningar på om vi tar kort i caféet. Tyvärr är det så att, i skrivande stund, så finns det ingen möjlighet att betala med kort i vårt café, ej heller finns det stöd för betalning med digitala tjänster, som exempelvis Swish. Det är alltså bara kontanter som gäller, när du vill handla hos oss.

Tillgänglighet på hemsidan

Vi följer lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.
Via länken nedan beskriver vi vad vi har gjort för att följa lagen och vilka problem som fortfarande finns.

Läs vår redogörelse av tillgängligheten av hemsidan