Jam-Café

Välkomna till vårt Jam-Café!

Sedan våren 2015 har vi öppnat upp våra torsdagskvällar för ett nygammalt koncept, nämligen Jam-Caféet.
Varje torsdag mellan kl. 18 – 21, så samlas de som vill i caféet för att sedan jamma tillsammans, antingen i stor grupp, eller mindre små grupper.

Ny i stan och vill träffa andra musiker? Detta är nog det bästa tillfället att träffa musiker. Våra besökare är i alla möjliga åldrar, alla är välkomna. Förutom att detta är otroligt mysiga kvällar, så är det ett alldeles ypperligt tillfälle att träffa nya människor, kanske till och med hitta folk att starta projekt med.
Det finns inga krav på några förkunskaper och vill du dessutom bara komma och lyssna, njuta av atmosfären och dricka en kopp kaffe, så är du mer än välkommen. Glöm dock inte bort att vi endast har kontanthantering i kassan. Vi tar alltså inte kort och vi har inte digitala betalningsmöjligheter, som exempelvis Swish. Cash only!

Det bästa av allt? Det är fri entré! Det kostar alltså ingenting alls att vara med!
Inte nog med det: vi har även instrument man kan få låna! Ta gärna med ditt eget, men vi har gitarrer, ukuleles och en cajon, som man kan få låna om man vill.

Är du sugen att spela på nåt Jam-Café? Skicka ett mail till live@domsaga.se och ange ”Jam-Café” som ämne, berätta vem du är och skriv några önskemål om datum.
Eller kontakta oss via vår facebook-sida: https://www.facebook.com/domsaga

Vi kör Jam-Café varje torsdag under vår- och höstterminen.
Håll utkik på vår facebook-sida, där brukar vi skapa evenemang för bl.a. Jam-Caféerna!

Välkomna till Domsaga Musikhus!

Gitarrlir av Göran Sång i Jam café Jam i café