Vocal Workout

Under tisdagen och onsdagen, på höstlovet 2021 (2 och 3 nov, dagtid*), erbjuder Domsaga Musikhus och studieförbundet Bilda dig från 13 år, möjligheten att utveckla din sångröst. 
Vi kommer under dessa två dagar gå igenom teori och ha praktiska övningar, där du får lära dig mer om din röst som musikaliskt instrument. 
Kursen leds av Lilian Bokestig (Bilda) och Göran Setitus (Domsaga Musikhus), som båda har bred erfarenhet inom musikbranschen. 

Denna kurs är kostnadsfri och har en begränsning på 8 deltagare, så se till att anmäla dig snabbt. 
Sista anmälningsdag är torsdagen den 28 okt. 

För mer information, kontakta oss: 
Lilian Bokestig
lilian.bokestig@bilda.nu

Göran Setitus
goran.setitus@sundsvall.se

* dagtid innebär ca 9:30 – 16:00, med paus för lunch. Med reservation för ändringar.

ANMÄL DIG HÄR
* anger obligatoriska fält
åååå-mm-dd


Jag är medveten om att det kommer att fotograferas och filmas, och att materialet kan läggas ut på internet. välj om du godkänner detta. Du kommer även vid kursstarten få ett dokument där du (16 år och äldre) skriver på ett godkännande om detta. Är du under 16 år måste dina vårdnadshavare också skriva på dokumentet!

GODKÄNN & SKICKA ANMÄLAN

Jag godkänner och har målsmans godkännande om jag är under 18 år .

I och med att du kryssat i denna ruta så medger du också att vi får spara dina kontaktuppgifter tills vi beviljat eller nekat din anmälan. I det fall du fått anmälan beviljat så har vi kvar dina kontaktuppgifter tills aktiviteten är genomförd och avslutad.