Summerrock

Summerrock
Nu är det hög tid att anmäla sig till årets Summer Rock, som vi i år utökar med elektronisk musik/hip-hop och singer songwriters!

Summer Rock -20 är ett samarbete mellan Domsaga Musikhus (som drivs av Sundsvalls Kommun) och studieförbunden Bilda, Vuxenskolan, Sensus och Studiefrämjandet. Kursdagar: mån 15/6 – fre 26/6 (alltså veckan före och efter midsommar)

Vill du lära dig att spela ett instrument i grupp, starta ett popband tillsammans med andra musikintresserade Summerrockdeltagare och skapa magi i replokalen?
I år kan man göra allt det men även lära sig grunderna i hur man skapar elektronisk musik, gör hip-hopbeats eller blir en singer songwriter.

Kursen riktar sig till dig som är född -07 eller är äldre.

Du kanske inte har några att spela med eller känner att du kan för lite? Kurserna är utformade både för nybörjare och för dig som har spelat ett tag och vill utvecklas.

Under kursen kommer ni att delas in i band som man sedan spelar i kursen ut. Om du och en eller flera kompisar vill spela i samma band så var noga med att nämna det och ange namnen på de du önskar spela med. Dock kan vi inte garantera att det blir så.
Kursen delas upp i olika pass varje dag, samling mellan kl. 10.00 och 16.30 (preliminärt) och innehåller bandundervisning, workshops och föreläsningar där fokus ligger både att spela i grupp och som enskild musiker.

All undervisning hålls i anslutning till Domsaga Musikhus (Västra Allén 13)
När anmälan har gått ut kommer vi att skicka ut ett antagningsbrev till dig som vi kan erbjuda en plats. Med det brevet följer en lapp som din målsman ska skriva under (om du är under 18) samt mer detaljerad info om kursen. Målsman kommer att få ett separat brev med en faktura på kursavgiften.
Vi kan tyvärr inte garantera att du som anmält dig kommer att bli antagen till kursen, dels eftersom vi inte kan ta emot hur många som helst, dessutom måste vi samtidigt få ihop tillräckligt många intresserade för att kunna bilda olika band. Men naturligtvis gör vi vårt yttersta för att hitta en lösning!

ANMÄL DIG HÄR
* anger obligatoriska fält
Kontaktuppgifter
åååå-mm-dd - xxxx

Målsmans namn, jobb och mobilnummer (om du är under 18 år), samt målsmans personnummer (för fakturering). Skriv gärna båda föräldrarna om möjligt.

Dina val

Jag spelar / Skulle vilja helst spela


Jag är intresserad av att spela:

Vi kommer att erbjuda dessa alternativ...
Har du erfarenhet av inspelningsprogram för musik, i så fall vilket?
Nämn tre artister du lyssnar mycket på i den musikstil du valt ovan!Godkänn ansökan

Jag är medveten om att det kommer att fotograferas och filmas, och att materialet kan läggas ut på internet. välj om du godkänner detta. Du kommer även vid kursstarten få ett dokument där du (16 år och äldre) skriver på ett godkännande om detta. Är du under 16 år måste dina vårdnadshavare också skriva på dokumentet!

GODKÄNN & SKICKA ANMÄLAN

Jag godkänner och är medveten om kursavgift och har målsmans godkännande om jag är under 18 år . Anmälan är bindande och kursavgiften återbetalas ej.

I och med att du kryssat i denna ruta så medger du också att vi får spara dina kontaktuppgifter tills vi beviljat eller nekat din anmälan. I det fall du fått anmälan beviljat så har vi kvar dina kontaktuppgifter tills aktiviteten är genomförd och avslutad.