Dags att anmäla sig till Summerrock 2014

Summer Rock -14 är ett samarbete mellan Domsaga Musikhus och studieförbunden Bilda, Vuxenskolan, Sensus och Studiefrämjandet.Tanken är att kunna  erbjuda unga musikintresserade en omfattande niodagarskurs som  innehåller både bandundervisning, instrumentalundervisning, lättare  teori samt föreläsningar. Vi kommer att börja måndagen den 16/6 och hålla på till och med fredagen den 27/6 då hela kursen avslutas med en konsert. 

Kursen riktar sig till alla åldrar, men du ska vara född 01 eller äldre. Du kanske inte har  några att spela med eller känner att du kan för lite? Kurserna är  utformade både för nybörjare och för dig som har spelat ett tag och vill  utvecklas. 

När sista anmälningsdagen varit kommer vi att skicka ett antagningsbrev  till dig som vi kan erbjuda en plats. Med det brevet följer en lapp som  din målsman ska skriva under (om du är under 18) samt mer detaljerad  info om kursen och en faktura på kursavgiften.         Vi kan tyvärr inte garantera att du som anmält dig kommer att bli  antagen till kursen, dels eftersom vi inte kan ta emot hur många som  helst, dessutom måste vi samtidigt få ihop tillräckligt många  intresserade för att kunna bilda olika band. Men naturligtvis  gör vi vårt yttersta för att hitta en lösning!

Kursen kostar 500:- för 9 dagar.
All undervisning hålls i anslutning till Domsaga Musikhus (västra allén 13)

Sista anmälningsdag är fredag 30 maj.
www.summerrock.se

Rockkurs:
Under kursen kommer ni att delas in i band som man sedan spelar i kursen  ut. Om du och en eller flera kompisar vill spela i samma band så var  noga med att nämna det och ange namnen på de du önskar spela med.       Kursen delas upp i olika pass varje dag, samling mellan kl. 10.00 och  16.30 (preliminärt) och innehåller bandundervisning, endags individuell  workshops och föreläsningar där fokus ligger både att spela i grupp  eller som enskild musiker.

Nybörjargitarrkurs:
Kursen för nybörjargitarr riktar sig till dig som önskar att du kunde  spela gitarr, men inte riktigt har kommit dig för. Vi koncentrerar oss  mer på bruksspel än teoriundervisning. Undervisningen är utformad så att  du ska kunna fortsätta utvecklas själv långt  efter kursens slut. Du som går denna kurs är naturligtvis också  välkommen att delta på våra föreläsningar och workshops.

FÖR MER INFO OCH FRÅGOR, KONTAKTA:

summerrock-logo2014
Lillielle ”Lillan” Magnusson
Domsaga Musikhus
lillan@domsaga.se
070-248 01 27
060- 658 34 12

Lilian Bokestig
Bilda
lilian.bokestig@bilda.nu
060-61 15 70

Fredrik Thimeradh
Studiefrämjandet
fredrik.thimeradh@studieframjandet.se
060-12 07 54

Jörgen Wessén
Vuxenskolan
jorgen.wessen@sv.se
060-12 19 80

Daniel Mikaelsson
Sensus
daniel.mikaelsson@sensus.se
060-14 94 36