Summerrock

Summerrock
Summer Rock -18 är ett samarbete mellan Domsaga Musikhus (som drivs av Sundsvalls Kommun) och studieförbunden Bilda, Vuxenskolan, Sensus och Studiefrämjandet.
Kursdagar: mån 18/6 – fre 29/6 (alltså veckan före och efter midsommar)
Kursavgift: 500 kr per deltagare

Tanken är att kunna erbjuda unga musikintresserade en omfattande niodagarskurs som innehåller både bandundervisning, instrumentalundervisning, teori samt föreläsningar.

Kursen riktar sig till dig som är född -05 eller är äldre.

Du kanske inte har några att spela med eller känner att du kan för lite? Kurserna är utformade både för nybörjare och för dig som har spelat ett tag och vill utvecklas.

Under kursen kommer ni att delas in i band som man sedan spelar i kursen ut. Om du och en eller flera kompisar vill spela i samma band så var noga med att nämna det och ange namnen på de du önskar spela med. Dock kan vi inte garantera att det blir så.
Kursen delas upp i olika pass varje dag, samling mellan kl. 10.00 och 16.30 (preliminärt) och innehåller bandundervisning, workshops och föreläsningar där fokus ligger både att spela i grupp och som enskild musiker.

All undervisning hålls i anslutning till Domsaga Musikhus (Västra Allén 13)
När anmälan har gått ut kommer vi att skicka ut ett antagningsbrev till dig som vi kan erbjuda en plats. Med det brevet följer en lapp som din målsman ska skriva under (om du är under 18) samt mer detaljerad info om kursen. Målsman kommer att få ett separat brev med en faktura på kursavgiften.
Vi kan tyvärr inte garantera att du som anmält dig kommer att bli antagen till kursen, dels eftersom vi inte kan ta emot hur många som helst, dessutom måste vi samtidigt få ihop tillräckligt många intresserade för att kunna bilda olika band.

Men naturligtvis gör vi vårt yttersta för att hitta en lösning!

Anmälan öppnar tisdagen den 6:e mars och stänger 28 maj!

OBS!
Vi kommer att svara manuellt och bekräfta att vi tagit emot din anmälan. Om du inte fått ett mail från oss inom två arbetsdagar efter att du har skickat in din anmälan, hör av dig till oss på 060-6583412, så kollar vi vad som har hänt. 

ANMÄL DIG HÄR
* anger obligatoriska fält
åååå-mm-dd - xxxx
Nämn tre artister du lyssnar mycket på

Jag spelar / Skulle vilja helst spela
Målsmans namn, jobb och mobilnummer (om du är under 18 år), samt målsmans personnummer (för fakturering). Skriv gärna båda föräldrarna om möjligt.

Jag är intresserad av att spela:

Vi kommer att erbjuda dessa alternativ...

Jag är medveten om att det kommer att fotograferas och filmas, och att materialet kan läggas ut på internet. Jag godkänner detta.


GODKÄNN & SKICKA ANMÄLAN

Jag godkänner och är medveten om kursavgift och har målsmans godkännande om jag är under 18 år . Anmälan är bindande och kursavgiften återbetalas ej.

slide5FÖR MER INFO OCH FRÅGOR, KONTAKTA:

Lillielle ”Lillan” Magnusson
Domsaga Musikhus
lillan@domsaga.se
lillielle.magnusson@sundsvall.se
070 – 248 01 27
060 – 658 34 12

Lilian Bokestig
Bilda
lilian.bokestig@bilda.nu
060 – 61 15 70

Fredrik Thimeradh
Studiefrämjandet
fredrik.thimeradh@studieframjandet.se
060 – 12 07 54

Jörgen Wessén
Vuxenskolan
jorgen.wessen@sv.se
060 – 12 19 80

Daniel Mikaelsson
Sensus
daniel.mikaelsson@sensus.se
060 – 14 94 36
 

Share Button

Var den första att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*